Spørgsmål og svar

Hvad er EWO?
EWO er en forkortelse af Energie Wasser Optimierung. Firmaet ligger i Østrig, og er et familieforetagende der har eksisteret siden 1997.
Produkterne er udviklet efter naturlige opdagelser og metoder, og er den mest miljøvenlige vandbehandling der findes i dag.

Læs mere om EWO her: www.ewo-wasser.at/en/

Hvad er TDS?
Total Dissolved Solids som måles i PPM (Parts Pr Million). Mængden af opløste faste stoffer. Postevand i f.eks. København har typisk 600-800 PPM. Dette måles ved ledningsevnen i vandet. Ren H2O har ingen ledningsevne. Læger, som helbreder med vand, anbefaler at PPM er under 50. På vores anlæg er vandet typisk 5-15 PPM.

Hvad med mineralvand - er det ikke sundt?
Nej, desværre. De fleste mineraler skal være i en organisk forbindelse, før menneskekroppe kan optage dem. Mange af dem, som har drukket meget mineralvand, er begyndt at opleve ledsmerter og andre symptomer på ophobninger. Planter er bedre til at optage mineraler. så når man spiser grøntsager, der har vokset i mineralholdig jord, får man mineraler, man kan optage.

Er det virkelig nødvendigt med filtre på det danske postevand - det er jo det bedste i verden, ikk?
Hvis man følger med i pressen om emnet, vil man finde ud af, at det ikke står helt så godt til, som mange tror. Du kan ikke være sikker på, om vandet indeholder tungmetaller, pesticider, hormoner, vira og bakterier, eller nogle af 2-300.000 kemiske stoffer NOAH antager er på vej ned til grundvandet. Mange boringer lukkes ned i øjeblikket, da man finder flere og flere grænseoverskridende værdier på gifte. Derudover er de uorganiske mineraler som findes i postevandet ikke optagelige i organismen, og vil som regel hobe sig op i kroppen.

Jeg har et kulfilter til mit vand - er det ikke nok?
Kulfiltre tager især klor og bakterier - i første omgang. Desværre skal man være meget omhyggelig med ikke at gøre sit kulfilter til en bakteribombe. De 2 kulfiltre som typisk er i vores omvendt osmoseanlæg, står altid under vand, og bliver gennemskyllet hver 8. time. Skulle der opstå bakterier, vil de ikke kunne komme igennem osmose-membranen. Så et enkelt kulfilter er godt i nødstilfælde, men vi kan ikke anbefale det til dagligt brug, da mange tungmetaller og andre stoffer, heller ikke bliver filtreret effektivt fra.

Hvad er osmose?
Osmose er et princip som findes mange steder i naturen. Det er udligning af væsker med salt. Mindre saltholdige væsker vil forsøge at blande sig med mere saltholdige. Hvis der imellem findes en membran, opstår der et tryk (osmotisk tryk).

Hvad er så omvendt osmose?
I omvendt osmose sætter man tryk på den saltholdige væske, som presses igennem en membran der frafiltrerer urenheder, og derved opnås næsten 100% rent vand på den anden side (afhængig af membrantypen). Membranen er så fintmasket, at kun vandmolekyler, ilt og ozon kan trænge igennem.

Hvor ofte skal man skifte filtre?
Med de nyeste modeller inden for omvendt osmose kræver filterskift en servicemontør hver ½ år. De ældre modeller skal man selv huske at skifte filtre på ca. hvert halve år, samt CP-1 hvor man skifter ca. hver anden måned.

Kan man selv skifte filtre?
Ja det kan man sagtens på de ældre modeller, samt på CP-1. Husk at have ekstra sæt liggende.

Er der garanti på jeres anlæg?
Ja selvfølgelig. Vi har valgt at give privatkunder 2 års garanti, for vi ønsker, at folk skal føle sig helt sikre på, at de altid har rent vand. Desuden er der 5 års garanti på EWO enheder.

Få rent drikkevand

Indhent dit tilbud​

Udfyld formularen med dine oplysninger og vælg hvilken type løsning du ønsker, og jeg vil kontakte dig snarest med dit gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Over 17 års erfaring

Det Rene Vand er grundlagt i 2004 og har lige siden leveret rent drikkevand til private, erhverv og offentlige instanser.

99% færre urenheder

Tilbageholder pesticider, tungmetaller, klor, bakterier, og dårlige smags- og lugtstoffer med over 99%.

Installation og service

Hos Det Rene Vand indeholder din aftale altid alt lige fra installation og service på din rentvandsløsning.

Førende på området

Det Rene Vand er førende på området inden for drikkevandsforbedring til private og kontorer i hele Danmark.

99% renere drikkevand fra kun 1.195 kr. inkl. moms

​Med et vandfilter fra Det Rene Vand får du et vandfilter der tilbageholder pesticider, tungmetaller, klor, bakterier, og dårlige smags- og lugtstoffer med over 99%.

Få installeret et vandfilter for kun 1.195 kr. inkl. moms. 

Skriv til Det Rene Vand

Hvis du har spørgsmål til nogle af produkterne, eller ønsker en god pris, så er du velkommen til at sende en e-mail gennem formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Det Rene Vand 

V/ Søren Lauritzen

Folkvarsvej 26

​2000 Frederiksberg C

Kontakt

☎ Tlf.: 51 76 32 39

✉ E-mail: info@det-rene-vand.dk

CVR: 25953029

Følg os